the cult

Многу малку е познато за контроверзното тајно братство Терзијари...
После толку години конечно е лоцирано неговото седиште точно во оваа соба.

Дали токму вие овде ќе ги најдете одговорите на бројни светски мистерии и случувања кои останаа неразјаснети?
И зошто имате најмногу 1 час да успеете да избегате?

Откријте ја мистеријата!